Dow Jones aktier

Dow Jones er et amerikansk aktieindeks, der indeholder de 30 største amerikanske aktieselskaber fordelt på alle brancher og industrier. Ved at investere i Dow Jones aktier, vil man altså investere i de største amerikanske aktier, der for mange af dems vedkommende, også er de største aktier og aktieselskaber i verden.

Derfor er Dow Jones aktier meget interessante, ligesom investering i Dow Jones aktieindekset er det. Samtidig er Dow Jones aktier blandt e mest populære aktier i verden, og er du også interesseret i amerikanske aktier, så er er Dow Jones aktier sikkert noget for dig, da du her finder de største amerikanske aktier på det amerikanske aktiemarked.

Vil du gerne vide mere om Dow Jones aktieindekset, og nogle af de gode Dow Jones aktier, så finder du meget mere viden her på siden. Vi ser blandt andet også nærmere på den historiske kurs for Dow Jones aktieindekset, så læs med videre her, og få meget mere viden om Dow Jones aktieindekset og Dow Jones aktier.

Derfor bør du overveje investeringer i Dow Jones

Historisk set er det kun gået en vej for aktiemarkederne, og det samme gælder derfor også, når det kommer til de 30 største aktier på det amerikanske aktiemarked. Over tid vil disse aktier, uanset at nogle bliver udskiftet undervejs, samlet set give et positivt afkast over tid.

Derfor er investeringer i Dow Jones aktieindekset en rigtig god investering på den lange bane, hvilket tydeliggøres ved at tage et kig på den historiske kurs. Den historiske kurs er således kun gået opad, og selvom der er udsving undervejs, så har der altid været vækst og positivt afkast over tid.

Det gør det meget fordelagtigt at investere i Dow Jones aktieindekset, da man er sikret et positivt afkast over tid. Har man is i maven er investeringer i Dow Jones aktieindekset således en god investering på den lange bane, og helt sikkert værd at overveje, om Dow Jones aktieindekset ikke er en investering værd.

Udvalgte Dow Jones aktier

Der findes mange gode Dow Jones aktier, da Dow Jones som sagt er et aktieindeks, der indeholder de 30 største aktieselskaber på det amerikanske aktiemarked. Derfor er det også interessant at se nærmere på Dow Jones aktier, i tillæg til mulighederne for at investere i Dow Jones aktieindekset.

I det følgende kan du se mere om nogle udvalgte Dow Jones aktier, der gennem de seneste år har klaret sig rigtig godt. Du kan se mere om Apple aktier, VISA aktier og Coca Cola aktier, der er nogle af de bedste Dow Jones aktier. Se mere i det følgende om disse Dow Jones aktier, som du med fordel kan undersøge nærmere.

Apple aktier

Apple aktier har været i en rigtig god udvikling de seneste år, og hvor aktiekursen siden 2018 er eksploderet. Siden slutningen af 2018 er aktiekursen gået fra en kurs på 37 amerikanske dollars, til at have en aktiekurs på 146 amerikanske dollars i 2022. Aktiekursen har faktisk været helt oppe i 179 amerikanske dollars.

De gode resultater og stigninger på aktiemarkedet, skal tilskrives de gode regnskabsmæssige resultater Apple har leveret. Apple sidder tungt på deres kernemarkedet, og har et af verdens mest værdifulde brand. Således står Apple for de flest salg af mobiltelefoner i verden, og sælger fjerdeflest computere på verdensplan.

Fremtiden ser dermed også meget lys ud for Apple, der med garanti vil være blandt de største selskaber i lang tid fremover. Derfor er der god grund til at se nærmere på Apple aktier, der kan vise sig at være en god investering, på både den korte og på den lange bane.

VISA aktier

VISA er blandt de største selskaber i verden og tilbyder finansielle tjenester, i form af at tilbydes kreditkort. I Danmark kendes disse kreditkort som Visa/Dankort og VisaElectron. Gennem de seneste 10 år har VISA etableret sig som en global spiller, hvilket har kunnet ses på en stigende aktiekurs.

Tilbage i 2012 lå aktiekursen på VISA aktier på 25 amerikanske dollars, mens aktiekursen i 2022 er steget til en kurs på over 200 amerikanske dollars. Det vidner om den store succes som VISA har haft, og som har fået investorerne til at flokkes om VISA aktier.

Det gør VISA til en af de bedste Dow Jones aktier, og en aktie du bør se nærmere på, hvis du gerne vil se mere om de bedste amerikanske aktier. Der er mange tegn der tyder på, at VISA aktier vil fortsætte med at give gode afkast, så hold godt øje med aktien i den kommende tid.

Coca Cola aktier

En historisk god amerikansk aktie får man med Coca Cola, der gennem de seneste 40 år, har været en meget stabil og støt stigende aktie. Det alene har gjort den meget interessant, mens der også er store fordele ved, at Coca Cola er udbytteaktier.

Det giver gode afkast i tillæg til den stigende aktiekurs, da Coca Cola ofte leverer gode overskud. Det øger populariteten ved Coca Cola aktien, og gør den også endnu mere interessant, som følge af potentialet for det ekstra afkast, i tillæg til afkastet på en stabil og støt stigende aktiekurs.

Samlet set er Coca Cola aktier en af de historisk bedste amerikanske aktier, hvilket gør den meget oplagt at investere i, hvis man ønsker at investere på den lange bane. Undersøg derfor med fordel Coca Cola aktier nærmere, så du kan få svaret på, om den kunne være noget for dig at investere i.

eToro tilbyder handel med Dow Jones aktier

Vil du gerne investere i nogle af ovenstående eller andre Dow Jones aktier, så skal du investere gennem en aktieplatform. eToro tilbyder den bedste aktie platform på markedet, med mulighed for handel med Dow Jones aktier og i Dow Jones aktieindekset.

Med eToro aktie platform får du mange gode fordele, herunder en kurtage til 0 kroner, en brugervenlig aktie platform, et stort udvalg af aktier, samt et social netværk af investorer, der deler deres mange aktietips med hinanden. Du kan således også nyde godt af gode aktietips til Dow Jones aktier.